Solar verlichting

Solar verlichting

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat we kunnen genieten van lange, warme avonden in onze prachtige tuinen. Er gaat niets boven ontspannen in je eigen tuin, omringd door bloeiende bloemen en magische tuinverlichting.

Solar verlichting

Solar verlichting is een duurzame en energiezuinige keuze, maar het creëert ook een gezellige sfeer in je tuin. Zodra de zon ondergaat, beginnen deze lichtjes te branden. Of je nu een uitgebreid tuinfeest wilt organiseren of gewoon een rustige avond wilt genieten in je tuin, de solar verlichting voegt warmte en gezelligheid toe.

Voordelen

Eigenlijk is de solar verlichting een lamp met een ingebouwd zonnepaneeltje. Dit zonnepaneel vangt de zonnestralen gedurende de dag op en zet dit om in elektrische energie, zodat 's avonds de lamp gaat branden. Je hoeft geen kabels aan te leggen of je zorgen te maken over stroom. Hierdoor kun je de verlichting vrijwel overal in je tuin plaatsen. Of je nu je terras wilt verlichten, je tuinpad wilt markeren of een speciaal hoekje in je tuin wilt uitlichten, met de solar verlichting kun je creatief zijn. Kort gezegd: Solar verlichting is eenvoudig te installeren, vereist minimale onderhoud en is ook nog goed voor het milieu!

Solar verlichting kopen bij Groencentrum Witmarsum

Wil jij je tuin ook wat sfeervoller aankleden op een gemakkelijke, milieuvriendelijke manier? Bij Groencentrum Witmarsum hebben we solar verlichting van Lumineo in verschillende maten, kleuren en modellen. Van tuinsteker, tot wandlampen, lantarens, led lampjes, fakkels en strengverlichting. Kom zeker eens langs bij Groencentrum Witmarsum en doe inspiratie op voor jouw zomeravonden!

 

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...